top of page

OVER ONS

Het begon allemaal als hobby toen we met ons eigen bandje zijn gestart. Dit hebben we langzaam steeds verder opgebouwd in zowel licht als geluid. Zo zijn we begonnen met enkel gitaar versterkers en wat simpele discolampjes, doorgegroeid naar een complete PA-set met monitors en een complete Truss vol met lampen. Onze passie voor licht en geluid groeit nog steeds met de dag. En dat kan iedereen zien wanneer we ermee bezig zijn. 

Voor vragen kan je altijd contact met ons opnemen.

IMG_1292-freek_edited.jpg

Freek

Ik ken Ramon sinds de middelbare school, Hier hebben we samen een bandje gevormd. Sindsdien zijn we altijd al super goede vrienden geweest. Hierdoor kunnen we goed samenwerken en elkaar aanvullen waar nodig. 

Ik ben in 2020 begonnen met een opleiding in licht techniek

(Live Light Education). Hier heb ik geleerd hoe professionele lichtshows gemaakt worden, Wat voor soort lampen welke effecten kunnen geven en waarvoor deze gebruikt worden. Ook heb ik kennis opgedaan over de veiligheid en gebruik van Truss-systemen en stroom.

 

Eind 2021 heb ik de opleiding afgerond.

IMG_1631-b-ramon.jpg

Ramon

Freek en ik hebben altijd al samen iets willen doen. Zo zijn we op school begonnen met een bandje en spelen we tot op de dag van vandaag nog graag muziek met de band. Samen een band vormen bleek echter niet genoeg. Freek heeft zijn passie in licht gevonden en ik in geluid. Zo regelen we het geluid en licht van onze eigen band wanneer we ergens gaan optreden.

Begin 2021 ben ik de opleiding Geluidstechnicus Live Audio op het IAB Utrecht gaan volgen. Mijn kennis in geluidstechniek was toen al groot, maar ik wilde me nóg meer verdiepen in alles wat er mogelijk is binnen deze branche. Begin 2022 heb ik de opleiding met succes behaald.

Met onze kennis en ervaring streven wij ernaar om professioneel, in welke situatie dan ook het beste licht en geluid te creëren.

bottom of page